Acties en aanbiedingen

Het literair abonnement van De Bezige Bij

Voor slechts € 75,- vier keer in een jaar een exclusieve primeur. Geen voor de hand liggende bestsellers, geen dertien-in-een-dozijn-titels, maar goede, uitgelezen literatuur, aangeraden door de redacteuren van De Bezige Bij en jouw boekhandelaar. Dankzij de luxe verpakking voelt elk boek echt als een exclusief cadeau waarmee je jezelf of een ander kunt blij maken via een van de deelnemende boekhandels. Het abonnement stopt automatisch en kan gemakkelijk verlengd worden.

Ben jij een échte lezer?

Meld je dan aan bij Atlas Contact en krijg de kans om exclusieve ‘vooruitexemplaren’ te lezen en speciale evenementen met schrijversontmoetingen te bezoeken.  Ook kun je toetreden tot het Echte Lezers Panel en helpen bij het kiezen van het beste omslag, het schrijven van de perfecte flaptekst en het vinden van de juiste doelgroep voor een bepaald boek. Een maandelijkse nieuwsbrief houdt je op de hoogte van de clubactiviteiten.

Altijd op de hoogte!

Alle actuele informatie over Nederlandstalige en in het Nederlands vertaalde literatuur van de toonaangevende literaire uitgeverijen in Nederland vind je op LiteratuurMagazine.nl. Van de laatste nieuwe romans, verhalen- en gedichtenbundels tot leuke events, interessante acties en scherpe aanbiedingen. Alles wat jij als literatuurliefhebber wilt weten, verzameld op één plek.